Portfolio

Denk je na over het boeken van een fotoreportage voor jou, je gezin of juist als cadeautje weg te geven? Mocht dit het geval zijn dan kan ik jullie vast helpen. Hoe gaat het in zijn werk?!

Heb je interesse in een fotoreportage dan kun je contact met mij opnemen middels het contactformulier op de website of via telefoonnummer 06 422 56 321. Ik probeer binnen 2 dagen te reageren op je mail te reagere. Mochten we een fotoreportage boeken dan gaan we natuurlijk eerst opzoek naar een datum. Daarna zoeken we een toffe locatie. Ik fotografeer (op newborn na) altijd buiten. Gelukkig kent Friesland genoeg mooie locaties om foto’s te maken. Zowel in Boornbergum (mijn woonplaats) als in Drachten zijn toffe plekjes om jou en je dierbare op de foto te zetten. Een andere onwijs geliefde locatie is de zandvlakte van Bakkeveen! Ik vind het fantastisch om de natuur of de omgeving te betrekken in de fotoshoot. Elk seizoen heeft iets moois! Heb jij een locatie die je mooi vindt? Dan ontmoet ik je graag daar!

Na de fotoreportage begint voor mij de taak om de mooiste foto’s te selecteren en na te bewerken. Jullie krijgen van mij een link met deze nabewerkte foto’s. De foto’s zijn bewerkt op eigen inzicht in zwart/wit of kleur. Mochten jullie hierin nog wat anders willen, dan kunnen jullie dit binnen een week aan mij doorgeven. Hierna brand ik ze voor jullie op een dvd en ontvangen jullie deze via de post.

Ik richt mij op het fotograferen van mensen. Neem eens een kijkje op deze pagina’s van mijn website voor foto’s:
zwangerschapreportagenewbornreportage, een liefdesreportage of een gezinsreportage.