Mijn favoriete fotoshoot locatie?

Je denkt erover na om een fotoshoot te plannen. Super leuk. Er zijn een paar punten waar je over na gaat denken zodra we contact hebben. Eén daarvan is, welke locatie gaan kiezen om een fotoshoot te doen? Er zijn namelijk zoveel opties en mogelijkheden. Ik begrijp dat dat soms best wel lastig kan zijn en daarom neem ik je mee in mijn favoriete locaties. Hierdoor is de keuze voor jullie weer een beetje gemakkelijker 🙂

Fotoshoot locatie 1: Appelscha

Appelscha is prachtig en zo divers! Ik spreek altijd op dezelfde locatie af voor een fotoshoot in Appelscha, want deze locatie heeft alle ingrediënten die je nodig hebt voor een wisselende fotoserie van jouw gezin. Zand, mooie bomen, heide en zelfs nog een beetje water. Als je in het voorjaar komt, is er ook nog een hele grote kans dat er schaapjes langs wandelen. Feestje toch. Daarnaast is het voor kinderen niet ver lopen en laten we wel wezen, een zandbak en slingerpaadjes is al genoeg reden om er rennend heen te gaan. 

Previous
Next

Fotoshoot locatie 2: Bakkeveen

Bakkeveen is al bijna net zo divers als Appelscha. In Bakkeveen heb je alleen veel verschillende plekken met een totaal verschillende natuur. De heide die in augustus of september in bloei staat is hier echt op zijn allermooist. De kleuren van de heide en het groen van de bomen is vooral rond zonsondergang echt fantastisch!

Previous
Next

Fotoshoot locatie 3: Beetsterzwaag

En dan komen we bij mijn all time favoriet locatie om een fotoshoot te doen met een gezin. Dat is Beetsterzwaag. De natuur van Beetsterzwaag is echt te gek en alles is bijna op hele korte loopafstand. Daarnaast is het altijd onwijs rustig in Beetsterzwaag omdat ik de locaties kies, waar bijna nooit iemand langs komt. 

Previous
Next

Natuurlijk jullie helemaal zelf waar jullie je gezin willen laten fotograferen, want naast deze 3 prachtige locaties, zijn er nog tal val mooie plekjes te vinden in het noorden van Nederland. Ik laat de keuze altijd aan de klant, maar als ik mag kiezen ga ik graag de bossen van Beetsterzwaag in.