Borstvoedingsfotografie

Borstvoedingsfotografie, waarom zou je er voor kiezen? Borstvoeding geven is echt een onwijs bijzonder periode. Ik blijf het wonderlijk vinden dat moeders zelf in het eten van hun kinderen mogen voorzien. Dit is uiteraard niks ten nadele van moeders die om wat voor reden dan ook hun kindjes met de fles groot brengen, want ook op deze manier worden ze groot. Iedere moeder wil uiteindelijk het beste voor haar kindje. Of je nou borstvoeding geen, kolft of je kindje met de fles voed. 

Zelf heb ik mijn kinderen 8 en 9 maanden mogen voeden. Soms vond ik het leuk, soms niet. Het altijd maar oproepbaar moeten zijn, het altijd maar om de zoveel uur zitten en wachten tot je kind voldoende gegeten had. De roep van alle andere “belangrijke” zaken zoals de was, het avondeten of gewoon even je lichaam voor jezelf willen hebben. Maar tegelijk de zegen van het zelf je kind borstvoeding kunnen geven en je lichaam hierom bijzonder vinden. 

Ik heb er nooit voor gekozen om een borstvoeding fotoshoot te laten maken. Mega jammer natuurlijk! 

Best een stap, borstvoedingsfotografie

Ik kan me voorstellen dat het boeken van een borstvoeding fotoshoot een stap is. Je geeft jezelf eigenlijk letterlijk en figuurlijk een beetje bloot. Toch denk ik dat de beelden die je later hebt, zo onwijs waardevol zijn om terug te kijken. Tijdens een Newborn fotoshoot is er ook vaak de mogelijkheid om de borstvoeding/flesvoeding vast te leggen.