Een fotoshoot in jullie moestuin

Een fotoshoot in jullie moestuin! Een heel nieuw concept van gezinsfotografie. Ik fotografeer graag gezinnen op de mooiste locaties van Beetsterzwaag, maar er niks zo mooi als jullie eigen plekje. Een plekje dat jullie allemaal goed kennen, waar jullie een klein paradijsje hebben gecreëerd. Ik leg graag een herinnering voor later vast en waar kun je die beter vastleggen dan in jullie moestuin? 

Meer redenen voor een fotoshoot in jullie moestuin? Lees dan even deze blog

Maar wanneer boek je nou zo'n fotoshoot in jullie moestuin van jullie gezin ?

1. Voorseizoen (maart t/m mei); in het voorseizoen van de moestuin zijn er allemaal leuke klusjes te doen waarin jullie als gezin samen werken. Het voorzaaien gaat beginnen en de eerste stekjes mogen alweer naar een groter potje. Daarnaast zijn er natuurlijk de grotere klussen die gedaan mogen worden. Een nieuwe moestuinbak, compost rijden, tuin opruimen, maar ook zaaien in de volle grond is al aan de orde. Hele mooie en waardevolle momenten om voor altijd te koesteren. 

2. Plantseizoen (mei t/m juni); de plantjes die jullie hebben opgekweekt mogen naar buiten en de volle grond in. Wat een feest is dat altijd. Dat betekent namelijk de hele dag met je handen in de volle grond, kliederen met water, bonen staken bouwen en smerige gezichtjes. En daarnaast de allereerste oogst die uit de tuin komt. Radijzen, spinazie, rabarber. 

3. Oogstseizoen; een prachtig moment waar we de hele winter naar toe leven. Volop bloemen en volop de lekkerste groente. Wat een feest. Daarnaast kan er natuurlijk ook nog steeds van alles gezaaid worden. Het zonnetje is meestal lekker aanwezig en de blote knietjes mogen lekker vies worden. Samen plukken jullie bloemen, maken een mooi boeketje en ruiken hoe lekker ze ruiken. Jullie snoepen samen van de tomaatjes en de aardbeien. 

Genoeg mooie momenten om een fotoshoot in jullie moestuin te doen!