Zwangerschapsjurk om te lenen

Twijfel je wel eens of je een zwangerschapsjurk zou willen lenen? Ik neem je mee in hoe ik hierover denk. 

Ik vind het prachtig om in deze periode een fotoserie van je te maken, zoals jouw leven er nu voor je uit ziet. Met je man, je kindjes of misschien wil je dit moment voor jezelf vastleggen. Ik hou van echte beelden, met kleding waar je je fijn in voelt. Daarom adviseer ik ook altijd om eerst in je eigen kledingkast te kijken omdat jij dit bent op dit moment in je leven. Ik vind het belangrijk dat jij jezelf herkent in een foto. Dat je later terugkijkt en misschien wel denkt: “ja, zo liepen we er vroeger bij”. 

Telkens vaker zie je zwangere mama’s voorbij komen, met de mooiste jurken. Prachtige kleuren en stoffen, die comfortabel zitten en je zwangere buik extra mooi maken. Ik heb er voor gekozen om ook een aantal van deze zwangerschapsjurken aan te schaffen. Hieronder laat ik zien welke jurken ik heb en welke je kosteloos kunt lenen tijdens een fotoshoot. 

Kies jouw mooie jurk

Onderstaande jurken kun je lenen voor een fotoshoot. De jurken zijn zowel door zwangere vrouwen als door niet zwangere vrouwen te dragen. De meeste jurken passen van maat S t/m L.  

Heb je een mooie zwangerschapsjurk gezien die jij graag aan zou willen? Laat het me weten, dan neem ik deze voor je mee tijdens de fotoshoot. Wat ik wel altijd adviseer is om ook kleding van jezelf mee te nemen, zodat we beide kunnen gebruiken tijdens de fotoshoot.