De moestuin van Jessica Koomen

Ik mocht de moestuin van Jessica Koomen fotograferen dus reed ik op een mooie woensdag naar Bennekom. Een prachtige tuin, in een mooi straatje in Bennekom. Jessica en haar man Colin, hebben van de tuin een prachtige paradijsje gemaakt. Met mooie bloemen, maar vooral overheerlijke groente. Jessica heeft duurzaamheid hoog staan en werkt voor een groot deel met gerecyclede producten en kijk die fantastische kas dan :). Het leuke aan dat we beide tuinieren is dat er zoveel herkenning is. Hoe doe jij dit, hoe doe jij dat? Dat maakt het zo leuk om te sparren. Vervolgens gingen we fotograferen. Ik vertel graag een verhaal met mijn beelden en daarom hadden we een paar klussen die het verhaal van Jessica vertellen gedaan. Kijk je mee?

Wat was het leuk om de tuin van Jessica Koomen te mogen vastleggen

Met een grote glimlach stapte ik in de auto om terug te rijden vanuit Bennekom naar het hoge noorden. Ik heb zoveel inspiratie en nieuwe ideeën opgedaan voor mijn tuin, maar vooral een sd kaart vol met prachtige foto’s van Jessica en haar tuin. Ik hoop dit soort beelden in de aankomende jaren veel vaker te mogen maken. Mensen met hun passie vastleggen geeft onwijs veel voldoening. Leuk dat je mijn blog helemaal heb gelezen en bekeken. Meer weten over het werk van Jessica? Kijk dan op www.jessicakoomen.nl en wil je weer terug naar het blog overzicht, klik dan op onderstaande link.