Gezinsshoot Beetsterzwaag, vlakbij Drachten

Gezinsshoot met een gezin uit Drachten

Er zijn zoveel redenen om je gezin te laten fotograferen. Eén daarvan is dat het een geweldige manier is om speciale momenten en herinneringen vast te leggen. Door regelmatig foto’s van je gezin te laten maken, kijk je terug op al die mooie momenten. Dit lieve meisje is net 1 jaar geworden, reden genoeg om jullie gezinnetje te fotograferen! We hadden de gezinsshoot midden op de dag gepland en kozen voor een mooie locatie dichtbij Drachten. 

Naast dat het natuurlijk erg leuk is om al die mooie herinneringen terug te zien, is het ook zo leuk om de verandering van de kinderen te kunnen zien. Het is verbazingwekkend hoe snel kinderen opgroeien en veranderen. Door regelmatig foto’s te maken van je gezin, kun je hun groei en verandering vastleggen.

Maar bovenal is een fotoshoot gewoon mega gezellig! Deze leuke mensen mocht ik nou al voor de derde keer fotograferen en het was weer reuze gezellig. We kletsen, we wandelen, we lachen en ondertussen geef ik kleine opdrachtjes om de mooiste beelden vast te leggen!