Fotograaf Friesland

Als fotograaf Friesland fotografeer ik onwijs graag het gezinsleven en de verbintenis van de mens met de natuur. Tijdens een fotoshoot ben ik altijd opzoek naar een connectie. Een aanraking, een knuffel of een glimlach. Dit resulteert in waardevolle en oprechte beelden, waarbij de emotie die op dat moment gevoeld wordt, ineens tastbaar is. Ik leg het beeld voor je vast, zodat je heel jouw leven kunt genieten van deze herinnering. Van fotoshoot tot aan een prachtig album, ik regel het voor jullie!

Opzoek naar een fotograaf in Friesland?

Ben je opzoek naar een fotograaf of heb je eerst een vraag, neem hieronder contact met mij op. 

Fotograaf Friesland

Ik ben Froukje, geboren in het jaar 1986, getrouwd met Albert en moeder van Joanne & Elias! We wonen in een klein dorpje, Boornbergum. Dat ligt vlakbij Drachten (frl). Na de geboorte van mijn oudste, nu zo’n 10 jaar geleden, kocht ik mijn eerste camera. Ik wilde het liefst alle momenten vastleggen om ze nooit meer te vergeten. Van het één kwam het ander en dit resulteerde uiteindelijk in de eerste opdrachten en inmiddels mag ik mij fotograaf noemen. 

Mijn missie: Gezinnen of ondernemers vastleggen zoals ze nu in het leven staan en dit vereeuwigen op beeld. Zodat al die mooie momenten een herinnering blijven voor later. Dat al deze gezinnen en ondernemers terug kunnen blikken op een prachtige periode in hun leven.

Visie: Gezinnen en ondernemers die trots terug kijken op de tijd die nu achter zich ligt en nu een mooie herinnering is geworden.

Wil je dit nu ook? Dat kan! Ga dan snel naar de mogelijkheden voor de fotoshoots in Friesland.