Even voorstellen | Froukje

Ik ben Froukje, geboren in het jaar 1986, getrouwd met Albert en moeder van Joanne & Elias! We wonen in een klein dorpje, Boornbergum. Dat ligt vlakbij Drachten (frl). Na de geboorte van mijn oudste, nu zo’n 10 jaar geleden, kocht ik mijn eerste camera. Ik wilde het liefst alle momenten vastleggen om ze nooit meer te vergeten. Van het één kwam het ander en dit resulteerde uiteindelijk in de eerste opdrachten en inmiddels mag ik mij fotograaf noemen. 

Mijn twee grootste passies: natuurliefhebber & fotograaf

Ik heb een grote liefde voor de natuur, daarom leg ik graag groene momenten vast. De natuur geeft ons speelruimte om de mooiste momenten samen te beleven. Om te ontdekken, om te beleven en om lekker vies te worden! Dat zijn de momenten die ik het
allerliefste fotografeer.

Zo leg ik het proces van mijn eigen moestuin vast, gezinnen in de natuur of ambitieuze ondernemers met groene vingers of een duurzame gedachtegang! Het vastleggen van groeiend leven of een pasgeboren baby’tje doe ik ook ontzettend graag. Zelf weet ik hoe bijzonder het is om moeder te worden en dit gehele proces is het zo waard om vastgelegd te worden. Een pasgeboren baby’tje in de armen van de kersverse ouders, de eerste ontmoeting met familieleden of de mooie zwangere buik van mama in het bos. Bij elke shoot geldt, dat ik de beelden vastleg op een authentieke manier, precies zoals jullie op dat
moment zijn. In de mooie natuur die ons gegeven is of gezellig bij je thuis.

Wie is Froukje naast fotograaf?

Naast dat ik graag fotografeer, kun je mij ook vinden met een goed boek, kamperen met mijn gezin en ben ik graag buiten bezig, waar ik een moes- en bloementuin heb. Daarnaast ben ik moeder van twee prachtige kinderen, gelovig en pedagoog.

Ik denk graag terug aan mijn kindertijd, de vakanties met ons gezin, de vlotten die ik bouwde met de buurkinderen, de bessen die ik plukte bij mijn beppe (oma) in de tuin, Donald Duckjes lezen op een kleedje in de schaduw en aan hutten bouwen. De natuur is altijd een fijne plek voor mij geweest, die mij zintuigen en creativiteit prikkelde. Ik ben tot op de dag van vandaag dol op de natuur en alles wat we hebben gekregen om van te leven.

Wat kun je verwachten wanneer ik jouw speciale momenten vastleg?

Ik ben altijd met mijn volle aandacht en creativiteit aanwezig tijdens een fotoshoot. Tijdens de shoot begeleidt ik jullie als gezin naar een prachtige fotoserie. Ik heb zelf een stel jonge

kinderen, dus ik ken alle struggles van het moederschap. Ook als emoties even niet zo gezellig zijn. Ik kan mij dan goed inleven en in zulke situaties schakel ik snel. Maak je ook niet teveel zorgen over de outfits en andere overbodige details, je mag gewoon komen zoals je bent. Ik leg jullie echt op een authentieke manier vast. Dat betekent met echte emoties en oprechtheid.

Mijn missie: Gezinnen of ondernemers vastleggen zoals ze nu in het leven staan en dit vereeuwigen op beeld. Zodat al die mooie momenten een herinnering blijven voor later. Dat al deze gezinnen en ondernemers terug kunnen blikken op een prachtige periode in hun leven.

Visie:
Gezinnen en ondernemers die trots terug kijken op de tijd die nu achter zich ligt en nu een mooie herinnering is geworden.

Wil je dit nu ook? Dat kan! Ga dan snel naar de mogelijkheden voor de fotoshoots in Friesland.